Patricia Bouwman

Ik ben Patricia Bouwman, 46 jaar en sinds 2001 gediplomeerd sportmasseur. Ik heb zelf altijd veel gesport en door mijn interresse in sport en de werking van het menselijk lichaam, besloot ik de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen.

In januari 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf: www.sport-massage-en-relax.com

Sport Massage en Relax is inmiddels groot geworden. Daarnaast heb ik de Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Patricia Bouwman ingeschreven bij de KvK. Zo is er een duidelijk verschil tussen de niet vergoedde en de natuurgeneeskundige therapie die wel (gedeeltelijk) vergoed wordt afhankelijk van u aanvullende verzekering.

Sinds 2015 ben ik gediplomeerd docent kindermassage.

Ik heb in juni 2018 de HBO opleiding tot massagetherapeut afgerond. Nu ben ik natuurgeneeskundig therapeut en ik geef lichaamsgerichte therapie. 

In juni 2018, 2019, 2022 en 2023 heb ik bij het Libema Open tennis toernooi bij de WTA (Women's Tennis Asociation) staf mogen werken als Local Massagetherapeut. De WTA had me hiervoor benaderd vanuit America.

Ik heb sinds 2021 ook een natuurvoedingswinkel en reformzaak bij de KvK, deze hoort bij de praktijk voor natuurgeneeskunde.

In 2022 heb ik de opleiding orthomoleculair epigenetisch therapeut afgerond.

Ik ben sinds 2023 medivere darmtherapeut.

Sinds 2024 ben ik medivere consulente.