Patricia Bouwman

Welke therapieën worden gegeven door Patricia? 

Aanwezig: maandag tot en met vrijdag

Massagetherapie

+/- 75 min incl intake

+/- 45 min vervolgbehandeling

+/- 60 min vervolgbehandeling

Afhankelijk van de klacht van de cliënt zet ik diverse massagevormen gecombineerd in, vanuit een holistische therapeutische visie.

De diverse massagevormen zijn:  

  • triggerpoint massage
  • vreeling deep tissue massage
  • cupping massage
  • voetreflexologie
  • hoofdpijnmassage
  • ontspanningsmassage
  • manuele technieken
  •  pneumatische compressie


Massagetherapie + orthomoleculair advies

+/- 75 min intake

+/- 60 of 45 min vervolgbehandeling

De behandeling bestaat uit een combinatie van massagetherapie, volgens de technieken genoemd zoals hiernaast staat beschreven en daarnaast een orthomoleculair advies op maat. Het orthomoleculaire advies is afhankelijk van de hulpvraag.


Wat is een gecombineerd advies?

Bijvoorbeeld u lichaam in balans brengen, door middel van massagetherapie, voedingsadviezen, evt tekorten in mineralen, vitaminen aanvullen, leefstijl advies, beweeg/ontspan tips.

De uitrgebreidere beschrijving van orthomoleculair advies is te lezen op de pagina orthomoleculair advies.

Orthomoleculair epigenetische therapie 

Zie mogelijkheden onder het kopje orthomoleculaire therapie


In de orthomoleculaire voedingsleer streeft men er naar om het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen om zo een optimale gezondheid te behouden. We doen dit via systemisch denken en onderlinge samenhang te onderzoeken. Praktische testmethoden, zoals EMB en laboratorium testen kunnen hierbij ingezet worden.  


Epigenetica is het vakgebied binnen de genetica dat de invloed bestudeert van de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genen. Door bepaalde factoren, zoals voeding, emoties, chemische stoffen en beweging, kan er een ontregeling in de werking van de genen ontstaan. Deze omgevingsfactoren kunnen een bijdrage leveren aan het behoud van gezondheid maar ook aan het ontstaan van ziekte.

Online afspraak maken