Marjan Heerkens

Welke therapieën worden gegeven door Marjan?

Aanwezig: maandag-dinsdag en vrijdag

Integrale massagetherapie 

+/- 75 min incl intake

+/- 60 min


Afhankelijk van de klacht van de client zet ik diverse massagevormen gecombineerd in, vanuit een holistische therapeutische visie.

De diverse massagevormen zijn bijvoorbeeld: 

klassieke massage

bindweefselmassage

segmentaaltherapie

acupressuur

cranio-sacraaltherapie

reflexzonetherapie

manipulatietechnieken  

holistic pulsing

Indien gewenst geef ik instructie in lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen, focussen en visualisaties, om het heelwordingsproces van de cliënt te ondersteunen.

Voetreflexzonetherapie

+/- 75 min incl intake

+/-60 min


Ons lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Door voetreflexzonetherapie wordt het evenwicht hersteld. Alle gevolgen van stress en vervuiling worden verlicht, het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt verbeterd waardoor en organen, bloedsomloop en zenuwfuncties, optimaal gaan werken en je energielevel aanzienlijk wordt verhoogd. 

Dorn-therapie en Breuss-massage

+/- 75 min incl intake

+/- 60 min


De Dorn-methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die klachten oplost die voortkomen uit scheefstand van benen of bekken op eenvoudige wijze oplost. Het zijn manipulatietechnieken zonder te 'kraken'. Samen met een afsluitende Breuss-massage en dagelijks terugkerende oefeningen, leer je je lichaam om recht te blijven, na de behandelingen.

Bindweefselmassage als segmentale therapie

+/- 75 min incl intake

+/- 60 min

Bindweefselmassage volgens Piet, Dicke, Hansen en Schliack. Ik heb hier ook een cursus over geschreven en deze gegeven aan therapeuten.

Online afspraak maken